BrilliAnt

Affiche van Briljant 2018
Drie dagen briljant
 BrilliAnt, de diamantvakbeurs in Antwerpen is drie dagen open vanaf 28 januari 2018. Wie belangstelling heeft om een plekje op deze exclusieve beurs te bemachtigen kan een poging wagen via sophia@antwerpdiamondfair.com  want er worden nog exposanten van buiten België gezocht. Bedrijven uit India, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Scandinavië en Rusland zijn al enkele jaren aanwezig.
 Dat kan aantrekkelijk zijn want gedurende drie dagen bezoeken zo’n 4000 vakmensen deze beurs in Antwerpen. Zeker de komende beurs krijgt aandacht omdat Antwerpen van eind oktober 2017 tot eind februari 2018 viert dat de stad 570 jaar verbonden is met de diamantindustrie.
 Ook voor de beurs in 2018 staat weer een seminar op het programma waarin top-sprekers uit de industrie hun zegje zullen doen over heden en toekomst van de diamanthandel en industrie.
 BrilliAnt is een gezamenlijk initiatief van de Antwerp Diamond Bourse, de Diamond Club Antwerp en de Antwerp Diamond Kring met steun van het Antwerp World Diamond Centre (AWDC). 
 Bezoekers moeten zich tevoren registreren. Dat kan via www.brilliantfair.be