“Free Diamond Wi-Fi Network” in diamantwijk Antwerpen

Dankzij de gezamenlijke inspanning van AWDC, HRD, Malca-Amit, AB-DC en Blue Wave Marketing is in de hele diamantwijk van Antwerpen nu een gratis Wi-Fi verbinding met internet beschikbaar. Met behulp van het Free Diamond Wi-Fi Network is het mogelijk om snel, draadloos, op elk gewenst moment en gratis naar internet te gaan.

Deze service is beschikbaar in het gebied Schupstraat, Rijfstraat, Vestingstraat en Hoveniersstraat.De initiatiefnemers zijn het samenwerkingsverband aangegaan om de bezoekers van de diamantwijk betere en snellere maar vooral ook betrouwbare communicatiemogelijkheden aan te bieden. . De snelle en makkelijke verbindingen worden van crusiaal belang gezien voor de internationale handelsomgeving van de wijk. Het systeem dat is geïnstalleerd biedt een 200Mb verbinding.
Verbinding maken is eenvoudig. Open de diverse Wi-Fi opties op de smartphone en selecteer Diamond Free Wi-Fi. Daarmee wordt je automatisch naar de homepage van een van de deelnemende ondernemingen gestuurd van waaruit je direct vrij bent om op internet te surfen. Inloggen is niet nodig, je moet bij het eerste bezoek alleen een netwerk kiezen en bij een volgend bezoek aan de wijk, wordt je automatisch weer verbonden met dat netwerk.
Er zijn vier hotspots beschikbaar in de Vestingstraat, Rijfstraat, Hoveniersstraat en op de hoek van de Schupstraat en Hoveniersstraat.

wifi-voor-higm-1